Sluiting Utrecht & Pensioen Joop

 In Nieuws

Eind augustus is onze Joop voor het laatst werkzaam in onze vestiging in Utrecht. Hij gaat genieten van zijn pensioen! Joop heeft zich de afgelopen jaren voor de volle 100% ingezet voor ons als bedrijf en onze klanten. Joop is een vakman, vooral ook op het gebied van daken. We gaan hem zeker missen!

Het vertrek van Joop en het feit dat onze dakenleverancier Webasto in 2021 wereldwijd stopt met de levering van zonnedaken is voor ons gelijk een aanleiding om onze vestiging in Utrecht te sluiten. Wij gaan ons met het huidige team richten op de activiteiten in onze hoofdvestiging in Woerden. Gezien de korte afstand tot Utrecht kunnen we vanuit hier nog steeds dezelfde gebieden servicen. Wij staan dus nog steeds voor u klaar met de service en diensten (waaronder ook zonnedaken) die u van ons gewend bent!

Autoklimaat Utrecht zal nog geopend zijn tot en met 31 augustus aanstaande. Per 1 september kunt u terecht in onze vestiging op Barwoutswaarder 5d in Woerden (tel: 0348 – 43 43 50).