Open dak H300 Entry & Comfort

De Hollandia 300 is vernieuwd en is nu verkrijgbaar in twee versies: een voordelige Entry versie en een luxe Comfort versie. Het nieuwe dak is groter, compacter en mooier dan zijn voorganger. De H300 is al jaren één van de meest populaire open daken. Dit komt door het aangename uiterlijk en variabiliteit. Dit dak is ook geschikt voor auto’s met een zeer ronde dakconstructie.

Geschikt voor compacte auto’s

Juist compacte auto’s profiteren maximaal van het extra licht dat via het open dak van de H300 binnenkomt als het gaat om beleving van de binnenruimte. De meerwaarde van een open dak is groot. Ook als het gaat om comfort, want in het compacte segment is airconditioning zeker niet standaard. Verschillende merken leveren uit de fabriek geen schuifdaken op modellen in het A- en B-segment of er worden hoge prijzen gehanteerd als gevolg van de lage productievolumes.

Upgrade van de auto

Bovendien wordt het inruilen van de auto vaker uitgesteld. De eigenaar kan zichzelf als het ware belonen door een daksysteem te laten monteren als upgrade van de auto. En bij inruil is deze auto bovendien makkelijker door te verkopen dankzij het open dak – dat is een mooie bonus.

Past in vrijwel iedere auto

Het nieuwe Hollandia 300 Entry & Comfort-daksysteem is 22 procent groter dan zijn voorganger en 12 millimeter compacter. Het past in vrijwel elke auto. Het getinte Venus® veiligheidsglas beschermt inzittenden tegen UV-stralen. Het glas houdt ook 97 procent van de warmtestraling tegen.

Groter, compacter en onzichtbaar weggewerkt

Uniek aan de Hollandia 300 Entry & Comfort is dat u zelf enorm veel kan kiezen: met of zonder zonnescherm, type en kleur afwerkingsmaterialen aan de binnenzijde, de bediening, met of zonder ingebouwde verlichting. Ook bieden we op het dak een Softwrap-afwerking aan, waarbij het frame onzichtbaar is weggewerkt en de inbouw het niveau heeft van een fabrieksdak.

Download onze brochures

Meer informatie over de H300?

Neem via onderstaande button contact op.