Open dak H700

De Hollandia 700 van Webasto wordt optimaal geïntegreerd in de binnenhemel van uw auto. Het schuif- en kanteldak is niet te onderscheiden van een open dak die is gemonteerd in een nieuwe auto uit de fabriek. De H700 vormt in gesloten stand een algehele eenheid met uw auto. Zodra het schuif- en kanteldak geopend is, verdwijnt de H700 discreet in de binnenhemel van uw auto.

Getint veiligheidsglas

Het glas in het H700 open dak bestaat uit getint Venus® veiligheidsglas. Dit glas laat veel licht binnen in uw auto, maar beschermt daarnaast tegen zonnehitte en UV-straling. Door middel van de speciale coating wordt 99% van de ultraviolette straling, 80% van het zichtbare licht en 97% van de hittestraling van de zon gereflecteerd.

Soft-touch bediening

De soft-touch bediening van de H700 biedt een automatische sluitfunctie en klembeveiliging. Met het automatische sluitsysteem sluit het dak automatisch wanneer u uw auto parkeert. Dit voorkomt regen, vuil en ongewenste passagiers in uw auto. Bovendien heeft het dak een automatisch terugtreksysteem wat voorkomt dat het dak sluit wanneer de opening geblokkeerd wordt. Er zijn twee programmeerbare voorkeuzestanden bij de soft-touch bediening.

3 jaar garantie

Om duurzaamheid te waarborgen worden de open daken van Webasto door de Duitse TÜV gecontroleerd. Bovendien ondergaan alle open daken intern bij Webasto diverse duurzaamheidtests. Op ieder open dak zit maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie.

Download onze brochures

Meer informatie over de H700?

Neem via onderstaande button contact op.