Autoklimaat is van start gegaan!

 In Nieuws

1 januari 2012

Na lange dagen verbouwen en het inrichten van het gloednieuwe pand, is Autoklimaat er dan eindelijk klaar voor! Vanaf januari is Autoklimaat officieel van start gegaan. Het pand is voorzien van de modernste apparatuur en gereedschappen, zodat Autoklimaat haar werkzaamheden op al haar specialistische gebieden snel en op de juiste manier kan uitvoeren.

Autoklimaat is uitgerust met een geheel nieuwe huisstijl welke een moderne en professionele uitstraling heeft. Deze huisstijl is ontwikkeld door grafisch ontwerper Bas van der Horst van BUREAUBAS in samenwerking met Jamie Kaandorp van JME Communicatie.

De start van Autoklimaat is ook de diverse toonaangevende vakbladen niet ontgaan. Zo werden er artikelen geplaatst in o.a. Automobielmanagement:”Autoklimaat Woerden: inbouwstation en groothandel“, in Aftersales Magazine: “Ex-team Auto RAS start Autoklimaat Woerden” en in Automotive: “RAS-mannen gaan verder met Autoklimaat“.

U weet nu waar u moet zijn voor specialistische kennis op het gebied van: radiateuren, airconditioning, standkachels, zonnedaken, autoruiten, accu’s, autostoelen en auto elektronica, namelijk bij Autoklimaat op Barwoutswaarder 5d in Woerden!