Partners

Om haar klanten te kunnen voorzien van de beste kwaliteit en de scherpste prijzen heeft Autoklimaat samenwerkingsverbanden met een aantal toonaangevende leveranciers binnen de automotive, truck- en bussector en industrie.

Grayson Thermal Systems

Gelegen middenin het Engelse transport netwerk in Birmingham. Grayson Thermal Systems ontwerpt, fabriceert en levert wereldwijd diverse koeling, verwarming en airconditioning producten voor bussen, touringcars en speciale voertuigen in de auto industrie. Autoklimaat is de leverancier van Grayson Thermal Systems in Nederland. Naar de website van Grayson Thermal Systems.

Webasto

Eén van de 100 grootste toeleveranciers van de auto industrie ter wereld. Webasto is marktleider op het gebied van daksystemen en temperatuurmanagementsystemen. De kernactiviteiten bestaan uit de ontwikkeling en productie van complete cabrio- en daksystemen, maar ook airco-, verwarming- en ventilatiesystemen voor zowel personenauto’s als commerciële voertuigen. Ook biedt Webasto parkeerverwarming en zonnedaken voor de aftermarket aan. Autoklimaat is hiervoor officiële hoofddealer in de regio Utrecht en Woerden. Naar de website van Webasto.

Hella Service

Hella kent diverse merken binnen de automotive industrie die zij onderverdeeld hebben in vier kernactiviteiten: verlichting, elektra, elektronica en thermomanagement. Hella heeft een kwaliteitsprogramma met meer dan 40.000 artikelen. Naar de website van Hella Service.

Varta

Varta is een onderdeel van Johnson Controls en is wereldwijd de leidende producent van accu’s voor auto’s. Varta heeft een duidelijk missie: “het beste steeds verder verbeteren”. Johnson Controls heeft de modernste ontwikkelingsfaciliteiten en productiesystemen, maar investeert ook in innovatieve technologiecentra, waarin zij consequent werken aan het optimaliseren van het design en de prestaties van haar producten. Naar de website van Varta.

NRF

Een vooraanstaande producent van radiateuren, koelblokken, luchtkoelers, oliekoelers, bunkoelers en airconditioning onderdelen. Naast het produceren, ontwikkelt en vervaardigt de NRF de meest geavanceerde systemen voor warmtewisseling. Naar de website van NRF.

AVA

AVA Benelux behoort tot de Haugg-Group en is gespecialiseerd in onder meer radiateuren, oliekoelers, interkoelers, condensors, airconditioning onderdelen. Dit alles is OE-kwaliteit. AVA-producten overtuigen in kwaliteit vanaf de keuze van materiaal tot aan het vakmanschap van ieder klein detail. De hoge eisen die zij stelt aan het product zijn zichtbaar op ieder gebied. Naar de website van AVA.

Nissens

Nissens ontwikkelt, fabriceert en levert een breed scala aan radiateuren en temperatuursystemen wereldwijd. De producten en diensten van Nissens komen voort uit een verlangen om een oplossing te bieden voor iedere behoefte. Nissens slaagt hierin door naast haar kennis van technologie, mogelijkheden en markten, ook een voortdurende nieuwsgierigheid te hebben. Naar de website van Nissens.

Pilkington

Onderdeel van de NSG groep, welke behoort tot de grootste organisaties ter wereld op het gebied van vlakglas voor o.a. de automotive industrie. Pilkington is leider in de autoglasindustrie en biedt wereldwijd een grote keus aan hoogwaardige glasproducten. Het aanbod van autoglas producten varieert van zonwerend- en veiligheidsglas tot functionele glascomponenten. Naar de website van Pilkington.

Meer informatie?

Neem contact op via onderstaande button.