Recreatie

Uw camper of caravan biedt u unieke mogelijkheden om de wereld te ontdekken en om het u net zo gemakkelijk te maken als thuis. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor recreatievoertuigen. Van verwarming tot koeling, van gasfornuizen tot koelkastjes.

Parkeerverwarming

Ervaar comfortabele vakanties met Webasto. De Webasto oplossingen die wij leveren zorgen voor een warme cabine en warm water tijdens uw avonturen. Ideaal om u meer onafhankelijkheid te bieden tijdens uw reizen, ongeacht het type recreatievoertuig dat u gebruikt, van campers tot volledig geïntegreerde kampeerauto’s.

Koelsystemen

Eindelijk is de langverwachte zomervakantie aangebroken. Koffers, kinderen en alle benodigdheden zijn ingepakt, en u bent klaar om te vertrekken.

Het goede nieuws is dat u bij aankomst meteen kunt genieten van een aangenaam gekoelde camper. Zo kunt u ontspannen, rustig slapen en het gevoel van onbezorgde vakantie direct ervaren. Wij bieden diverse koeloplossingen voor recreatievoertuigen.

Comfort producten

Wij bieden producten aan die zorgen voor meer comfort en vrijheid in campers en caravans. We leveren een uitgebreid assortiment koelkasten voor uw camper of caravan zodat er voor elke situatie een geschikt model is. Ook hebben wij kooktoestellen op diesel waarmee u heerlijke maaltijden kunt bereiden zonder het gebruik van een grote gasfles.

Download onze brochures

Meer informatie over comfort producten voor recreatievoertuigen?

Neem via onderstaande button contact op.