Autoklimaat team

Het vaste team van Autoklimaat bestaat uit Ad Kaandorp, Richard Volkers en Jaap van Wensveen. Samen hebben zij al meer dan honderd jaar ervaring binnen de automotive branche. Het team is opgeleid en gecertificeerd en staat garant voor een vakkundige inbouw, reparatie en service.

 • Ad Kaandorp
  Ad Kaandorp

  Ad is sinds 1990 werkzaam in de autobranche als leidinggevende. Door zijn ervaring heeft hij een groot netwerk opgebouwd bij met name toeleveranciers in binnen- en buitenland. Ad is bestuurlijk al jarenlang actief als bestuurslid van branche- en dealerverenigingen, zoals NedRad, Vermeulen-Hollandia dealergroep en adviseur vanuit de dealers voor Webasto Benelux. Binnen Autoklimaat houdt Ad zich bezig met de organisatie en commercie.

  0348 43 02 83

  Stuur een email naar Ad Kaandorp

 • Richard Volkers
  Richard Volkers

  Richard is al ruim 30 jaar actief binnen de autobranche en is gediplomeerd voor eerste monteur en technisch specialist. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van auto elektronica en diagnose, parkeerverwarming, airconditioning, auto-interieurs en is APK Keurmeester. Richard heeft zijn diploma voor airco F-gassen categorie 1 behaald. Hierdoor is Autoklimaat volledig gediplomeerd voor alle airco handelingen. Binnen Autoklimaat is Richard verantwoordelijk voor de techniek.

  0348 43 43 50

  Stuur een email naar Richard Volkers

 • Jaap van Wensveen
  Jaap van Wensveen

  Jaap is sinds 1972 werkzaam in de autobranche. Hij heeft binnen zijn carrière alle functies doorlopen, van leerling monteur tot en met werkplaatschef. Vanaf 1996 heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van airconditioning, radiateuren, parkeerverwarming, autoruiten en zonnedaken. Ook is Jaap al vele jaren actief als examinator in auto airconditioning. Binnen Autoklimaat is Jaap verantwoordelijk voor de werkplaats.

  0348 43 43 50

  Stuur een email naar Jaap van Wensveen