Accu’s

Bent u op zoek naar een betrouwbare accu voor uw voertuig? Dan bent u bij Autoklimaat op het juiste adres. Autoklimaat levert accu’s van de topmerken Varta, TAB accu’s en Victron voor personenwagens, bedrijfsauto’s, en motorfietsen. Maar ook mobiele stroomvoorziening voor watersport en caravans.

Het kiezen van de juiste accu

De specialisten van Autoklimaat kunnen u adviseren welke accu de juiste is voor u. Dit hangt af van de eisen die u aan een accu stelt. Een modern voertuig heeft meer elektrische verbruikers en daardoor meer energie nodig. Het accuprogramma van Autoklimaat kan met iedere eis rekening houden en daardoor ook voor uw voertuig kracht op maat leveren. Als u kiest voor de accu’s van Autoklimaat dan kunt u zorgeloos starten en rijden zonder dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Actieve milieubescherming

Het hergebruiken van lood uit accu’s is belangrijk voor het milieu. Bij een verkeerde behandeling van accu’s kan er schade optreden voor het milieu, mens en dier. Autoklimaat levert een bijdrage aan de bescherming van het milieu, door het laten recyclen van accu’s. Uw accu wordt dus op een verantwoorde manier afgevoerd en hergebruikt.

Meer informatie over accu’s?

Neem via onderstaande button contact op.