Parkeerverwarming

Krijgt u ook zo een ochtendhumeur als u ‘s ochtends vroeg in de kou staat te ijskrabben? Zou het u niet heerlijk lijken als het gedaan is met de ijskoude handen en u gewoon kunt instappen in uw voorverwarmde auto? Dan bent u bij ons op het goede adres! Autoklimaat levert parkeerverwarming van Webasto. De standkachels zijn goed voor het milieu én voor uw auto. De auto wordt namelijk niet in koude toestand gestart, waardoor slijtage aan uw motor bespaard blijft. Ook de uitstoot van schadelijke stoffen worden sterk verminderd. Daarnaast zorgt parkeerverwarming ook nog eens voor extra veiligheid tijdens het rijden. Uw ramen zijn namelijk direct ijsvrij en niet beslagen. Een aangename temperatuur in de auto en vrij zicht hangen niet af van de grootte van de auto. Webasto biedt een top oplossing voor ieder type auto. Hierdoor krijgt u ieder gewenst comfort, ongeacht in wat voor auto u rijdt.

Het gemak van parkeerverwarming

Voordeel dieselrijders

Indien u over een voertuig met een dieselmotor beschikt, kunt u dubbel besparen op de inbouwkosten en installatie van een standkachel. Een aantal dieselauto’s worden namelijk in de fabriek uitgerust met een bijverwarming, die tegen geringe kosten kan worden opgewaardeerd tot een volwaardige standkachel. Neem contact op met Autoklimaat voor de mogelijkheden van een standkachel in uw dieselauto.

Waarom kiezen voor parkeerverwarming?

Parkeerverwarming heeft aanzienlijk veel voordelen, zoals:

  • Veiligheid – geen beslagen of bevroren ruiten meer en dus een helder zicht.
  • Lekker warm vanaf de start – geen koude handen, zittingen en sturen meer.
  • IJskrabben is voorbij – instappen en direct wegrijden in een verwarmde auto.
  • Tijdsbesparing – u bespaart tijd want ijs krabben, ruiten schoonvegen en het warm laten worden van de motor is verleden tijd.
  • Eenvoudige bediening – kies zelf hoe u uw standkachel wil bedienen. Radiografisch, via smartphone of met een tijdklok.
  • Intelligente ventilatie in de zomer – de standkachel zorgt dat de buitenlucht in het interieur wordt geblazen en zorgt in de warme maanden voor afkoeling.
  • Spaart de motor en uw portemonnee – start niet in koude toestand waardoor de motor bespaard blijft.
  • Milieubewust – door een voorverwarmde motor wordt de schadelijke uitstoot duidelijk gereduceerd. Bij een benzinemotor zelfs tot 40%!

Hoe werkt parkeerverwarming?

Parkeerverwarming bedieningselementen

Met een Webasto standkachel en een bijbehorend bedieningselement hebt u altijd een lekkere (voor)verwarmde auto. Autoklimaat levert en monteert bedieningselementen, waarmee u de parkeerverwarming in uw auto kunt voorprogrammeren of bedienen, met telefoon, afstandsbediening of met een digitale klok.

Warmte voor chauffeur, laadruimte en motor  met parkeerverwarming

Als wereldwijd marktleider ontwikkelt en produceert Webasto twee soorten verwarmingssystemen: luchtverwarmers en waterverwarmers voor een brede range van functionaliteiten en verwarmingscapaciteiten. Indien u meer informatie over deze verschillende typen verwarmingssystemen wilt, kunt u gebruik maken van onderstaande links.

Ga verder naar:

Download onze brochures

Meer informatie over parkeerverwarming?

Neem via onderstaande button contact op.