Airconditioning

Autoklimaat is leverancier van airconditioning systemen en onderdelen voor de automotivebranche. Zij heeft een compleet aanbod met vele toepassingen voor Original Equipment (OE) en aftermarket, met onder andere compressoren, condensors, verdampers, interieurfilters en filterdrogers. Ook kan Autoklimaat alle soorten aircoleidingen en -slangen repareren en aanpassen. Bent u een consument en wilt u graag uw airco-systeem van uw auto laten controleren, bijvullen, of repareren? Dan bent u bij Autoklimaat op het juiste adres! De werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur op het gebied van aircoservice. U kunt altijd langskomen voor een controle van uw aircosysteem. Daarnaast kunnen de professionals uw aircosysteem bijvullen, of repareren.

Getraind en STEK gecertificeerd

De professionals van Autoklimaat zijn getraind en STEK gecertificeerd. Door de juiste apparatuur, gereedschap en de technische ondersteuning van de grootste leveranciers op het gebied van autokoeling, zorgt ervoor dat Autoklimaat specialist is in reparatie en onderhoud van aircosystemen. Uw voertuig is in goede handen!

Wat is STEK?

Binnen de koeltechnische branche is sinds 1 januari 2010 bedrijfscertificering volgens het F-gassenbesluit wettelijk verplicht. Bedrijven die zowel F-gassen als STEK gecertificeerd zijn, voldoen niet alleen aan die verplichting, zij tonen óók aan dat kwaliteit, veiligheid, milieu en transparantie geborgen zijn in het werk.

Meer informatie over airco?

Neem via onderstaande button contact op.