Open daken

Rijd nu extra comfortabel in uw voertuig met een open dak. Een open dak zorgt voor extra licht in uw voertuig, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Ook zorgt licht voor een goede gemoedstoestand. Frisse lucht houdt u alert op de weg. Airconditioning zorgt voor verkoeling, maar dit is voornamelijk droge lucht. Een zonnedak zorgt voor frisse lucht, waardoor u altijd goede ventilatie in uw voertuig heeft. Het gelijktijdig laten functioneren van airconditioning en een goede ventilatie door een open dak zorgt voor een prettige combinatie.

Voordelen en veiligheid van open daken

Wij leveren open daken van Webasto. Een voordeel van deze open daken is dat ze gemaakt zijn van veiligheidsglas voorzien van een speciale coating die beschermt tegen 99% ultraviolette straling, 80% zichtbaar licht en 97% hittestraling. Het voordeel van de elektrische open daken is dat ze automatisch kunnen sluiten bij o.a. het parkeren en bij regendruppels (regensensor optioneel). Indien de opening tijdens het sluiten wordt geblokkeerd zorgt de automatische klembeveiliging ervoor dat het dak niet dicht gaat.

Vakkundige inbouw

Onze gecertificeerde en door Webasto opgeleide professionals zorgen voor een vakkundige inbouw van de open daken, of het nu een eenvoudig kanteldak, of een volledig geïntegreerd schuif-/ en kanteldak is.

Verschillende soorten open daken

Autoklimaat levert diverse typen schuif- / kanteldaken en panoramadaken van Webasto. Indien u meer informatie over deze verschillende typen zonnedaken wilt, kunt u gebruik maken van onderstaande links.

Ga verder naar:

Download onze brochures

Meer informatie over open daken?

Neem via onderstaande button contact op.