Open daken

Rijd nu extra comfortabel in uw voertuig met een open dak. Een open dak zorgt voor extra licht in uw voertuig, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Ook zorgt licht voor een goede gemoedstoestand. Frisse lucht houdt u alert op de weg. Airconditioning zorgt voor verkoeling, maar dit is voornamelijk droge lucht. Een zonnedak zorgt voor frisse lucht, waardoor u altijd goede ventilatie in uw voertuig heeft. Het gelijktijdig laten functioneren van airconditioning en een goede ventilatie door een open dak zorgt voor een prettige combinatie.

Voordelen en veiligheid van open daken

Wij leveren het H100 open dak van Webasto. Een voordeel van dit open dak is dat het gemaakt is van veiligheidsglas voorzien van een speciale coating die beschermt tegen 99% ultraviolette straling, 80% zichtbaar licht en 97% hittestraling. Het voordeel van een elektrisch open daken is dat deze automatisch kan sluiten bij o.a. het parkeren en bij regendruppels (regensensor optioneel). Indien de opening tijdens het sluiten wordt geblokkeerd zorgt de automatische klembeveiliging ervoor dat het dak niet dicht gaat.

Vakkundige inbouw

Onze gecertificeerde en door Webasto opgeleide professionals zorgen voor een vakkundige inbouw van de open daken.

Onderdelen & reparatie

De overige typen open daken van Webasto zijn helaas niet meer leverbaar, u kunt nog wel bij ons terecht voor onderdelen en reparatie.

Ga verder naar:

Meer informatie over open daken?

Neem via onderstaande button contact op.