Radiateuren

Autoklimaat levert een breed assortiment van radiateuren en kachels voor personenwagens, trucks, bussen, oldtimers en speciale voertuigen, zoals: tractoren, heftrucks, grond- en verzetmachines, alsmede industriële toepassingen. Deze radiateuren en kachels zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. De radiateuren worden in de fabriek aan diverse kwaliteitstesten onderworpen, zodat ze verzekerd zijn van een optimale werking. De professionals van Autoklimaat zijn gespecialiseerd in het repareren en reviseren van radiateuren, maar kunnen deze ook inbouwen. Door de jarenlange ervaring kunnen de professionals de klant adviseren welke radiateur voor hun toepassing de juiste is.

Hoge kwaliteit en scherpe prijzen

Autoklimaat levert en reviseert radiateuren van hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat zij de vertegenwoordiger is op de Nederlandse markt van Grayson Thermal Systems, één van de grotere radiateurenfabrikanten in Engeland. Daarnaast werkt Autoklimaat samen met de bekende radiateurenfabrieken, zoals AVA, Behr-Hella, NRF en Nissens.

Radiateuren van groot tot klein

Naast het bestaande assortiment kan Autoklimaat ook voor klantspecifieke radiateuren en blokken zorgen, die aan de individuele eisen van de klant tegemoet komen. Bijna alles is mogelijk van groot tot klein, met verschillende systemen en materialen. Ook zijn er verschillende combinaties mogelijk, zoals water en lucht of bijvoorbeeld water, lucht en olie.

Meer informatie over radiateuren?

Neem via onderstaande button contact op.