Airconditioning Bedrijven

De professionals van Autoklimaat zijn getraind in aircosystemen en STEK gecertificeerd. Voorzien van de modernste apparatuur, gereedschappen en technische ondersteuning van de grootste aircoleveranciers kunnen wij uw industriële en commerciële voertuigen en installaties controleren, onderhouden en repareren. De onderdelen die wij gebruiken zijn van Original Equipment (OE) kwaliteit.

Groothandel in airco onderdelen

Autoklimaat is dealer van alle bekende fabrikanten en importeurs van airco onderdelen voor de aftermarket. Wij leveren onderdelen van OE kwaliteit, zoals condensors, compressoren, verdampers, filterdrogers, expansieventielen, leidingen, koudemiddelen, compressor-oliën, lekdetectievloeistof (fluor), en vele verbruiksmaterialen.

Onderhoud aircoservice-apparatuur

Autoklimaat kan tegen aantrekkelijke tarieven uw aircoservice-apparatuur onderhouden en repareren. Ook voor nieuwe apparatuur bent u bij Autoklimaat aan het juiste adres.

Mobiele aircoservice

Autoklimaat beschikt over een mobiele aircoservice. Door middel van deze service kunnen onze professionals op locatie voor met name autobedrijven, schadebedrijven, loonwerkbedrijven, bus- en transportbedrijven, de agrarische en grondverzetsector de airco installaties controleren, onderhouden en repareren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Download onze brochures

Meer informatie over aircosystemen?

Neem via onderstaande button contact op.