Airconditioning Particulier

Veel mensen besteden enkel aandacht aan hun aircosysteem in de zomermaanden. Het is echter belangrijk om het hele jaar door aandacht te besteden aan het aircosysteem van uw auto. Een goed werkende airco zorgt voor een constant en droog klimaat in de auto, het hele jaar door. Laat daarom minimaal 1 keer per jaar uw airco controleren! Wij kunnen uw airco – indien nodig – bijvullen, of repareren. Ook het reinigen van uw airco is van belang, omdat de verdamper een voedingsbodem is voor de groei van bacteriën, gisten en schimmels. Dit kan leiden tot allergische reacties. De airconditioning systemen en onderdelen die geleverd worden door Autoklimaat staan garant voor een optimaal klimaat in uw auto, zodat u kunt genieten van een uitstekend comfort. Doordat de airconditioning steeds vaker gebruikt wordt, heeft het systeem, net als alle andere onderdelen van de auto, professioneel onderhoud nodig. Laat uw airconditioning systeem dan ook regelmatig onderhouden door de uitstekend opgeleide en ervaren specialisten van Autoklimaat.

Noodzaak van airco onderhoud

Een aircosysteem is niet onderhoudsvrij. Per jaar verliest het systeem gemiddeld tot 10% koudemiddel. Koudemiddel zorgt, naast koeling, voor smering van de airco. Door gebrek aan voldoende smering van het systeem tijdens gebruik, kan ernstige schade aan het systeem ontstaan. Aircospecialist Autoklimaat onderhoudt graag uw airconditioning systeem. De werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose apparatuur, waarmee elke fout kan worden opgespoord. Op deze manier zorgen de professionals van Autoklimaat ervoor, dat uw aircosysteem u koel door de warme zomermaanden helpt en in de koude en vochtige maanden voor onbeslagen ruiten zorgt. Bovendien kunnen de aircospecialisten uw aircosysteem reinigen, waardoor de nare geurtjes in uw auto tot het verleden behoren.

Aircosystemen voor boten

Niets is lekkerder dan af en toe verkoeling opzoeken in uw binnenhut tijdens het varen op een warme zomerdag. Autoklimaat levert en installeert diverse aircosystemen op boten en jachten. Ons assortiment bestaat uit zowel compacte aircosystemen als grote chiller systemen. Het brede vermogensbereik van deze aircosystemen bieden koelcapaciteiten aan van 5000 BTU/h tot 572.000 BTU/h.

Gratis aircocontrole

U kunt bij onze aircoprofessionals terecht voor een gratis controle van uw aircosysteem. Dit valt er onder de gratis controle:

  • Diagnose koudemiddeldruk
  • Koeltechnische werking
  • Advies reparatie en/of onderhoud

Uitgesloten van de gratis airco controle:

  • Lektest door middel van afpersen
  • Aftappen en vullen van het aircosysteem

Download onze brochures

Meer informatie over airco?

Neem via onderstaande button contact op.