Laadpalen

Wij leveren en installeren hoogwaardige, slimme laadstations van Webasto. U kunt bij ons terecht voor een complete laadoplossing voor zowel privé als zakelijke doeleinden. Snel, eenvoudig en efficiënt.

Zakelijke laadoplossingen

Of u nu uw bedrijfsauto thuis of op het werk wilt opladen, wij hebben het perfecte laadstation voor elke situatie. Met de laadstations, genaamd Webasto Pure, Next en Unite, zorgen we ervoor dat het opladen van uw auto elke dag eenvoudig, veilig en efficiënt verloopt.

Voordelen van een elektrische auto voor uw bedrijf

Elektrische auto’s waren vroeger duur en lastig op te laden, met beperkte actieradius. Tegenwoordig is dit sterk verbeterd en groeit de groep elektrische auto’s, variërend van stadsauto’s tot SUV’s en zelfs elektrische vrachtwagens.

Om de kosten van uw bedrijfsvloot te verminderen of uw klanten/gasten laadmogelijkheden voor elektrische auto’s te bieden, is het slim een plan te maken voor de juiste laadinfrastructuur. Met de Webasto laadoplossing kunt u het elektriciteitsverbruik van uw werknemers op kantoor of thuis bijhouden en factureren, vooral handig voor onkostennota’s en het bevorderen van duurzaamheid.

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Privé laadoplossingen

Heeft u behoefte aan het opladen van uw zakelijke of privé auto? Wij bieden het passende laadstation, of u nu van plan bent het bij uw woning of appartement te installeren. Van moeiteloos “Plug & Play” laden tot een intelligent laadstation waarmee u de laadsessies kunt verrekenen met uw werkgever.

Download onze brochures

Meer informatie over laadpalen?

Neem via onderstaande button contact op.