Autostoelen

Vrijwel iedereen streeft naar een manier om zichzelf zo comfortabel mogelijk te verplaatsen, waardoor vaak gebruik gemaakt wordt van de auto. Doordat een auto een massaproduct is, is er tijdens de productie maar weinig ruimte voor individuele wensen. Hierbij valt vooral te denken aan de wensen van een comfortabele autostoel. De autostoelen, zoals geplaatst vanuit de fabriek, zijn ontwikkeld volgens een standaardmaat en dus niet aangepast aan de lichaamsbouw van de uiteindelijke bestuurder. Voor een optimale ondersteuning en comfort is een autostoel op maat de ideale oplossing. Autoklimaat biedt een divers assortiment autostoelen aan van ASS autostoelen en Recaro.

Individueel op maat

De onvoldoende ondersteuning van de standaard autostoelen kunnen tal van klachten veroorzaken bij de bestuurder. De standaard autostoelen zorgen voor een ergonomisch verkeerde zithouding, wat kan leiden tot langdurige klachten. Een autostoel individueel op maat gemaakt is dus geen overbodige luxe. Het zorgt ervoor dat u tijdens uw rit kunt genieten van optimaal comfort. Autoklimaat bouwt autostoelen in van ASS en Recaro op maat met een perfecte pasvorm.

Stoelslede en lendesteunen

In sommige gevallen kan een bestaande autostoel door middel van een zogenaamde stoelslede worden aangepast, zodat de stoel maximaal naar voren of naar achteren kan worden verschoven. Dit om makkelijker in- en uit te stappen en voor meer beenruimte te zorgen. De professionals van Autoklimaat kunnen een opblaasbare lendesteun in uw bestaande autostoel inbouwen. Deze lendesteun zorgt voor extra steun in de onderrug.

Stoelverwarming

Er lekker warm bijzitten is nu ook mogelijk door het plaatsen van een stoelverwarming door de professionals van Autoklimaat. De zitting en rugleuning wordt gelijkmatig verwarmd en de stoelen kunnen links en rechts apart bediend worden.

Lederen bekleding

Autoklimaat levert lederen interieurs in bijna iedere gewenste kleurcombinatie. Achteraf plaatsen van een lederen interieur in uw auto is aantrekkelijk omdat u geen bijtelling over de meerprijs van uw auto betaalt. Bij achteraf inbouw is meer mogelijk dan bij oplevering van de fabriek. Verschillende stiksels en stoffen, zoals nappa en carbon, kunnen gecombineerd worden. Natuurlijk behoort ook hier stoelverwarming tot de mogelijkheden.

Meer informatie over autostoelen?

Neem via onderstaande button contact op.