Webasto App om standkachel te bedienen

 In Nieuws

20 februari 2012

Webasto maakt het de consument nu wel heel gemakkelijk. Webasto heeft een applicatie voor  iPhone en Android toestellen laten ontwikkelen waarmee een standkachel in de auto nu vanaf elke gewenste plek kan worden ingeschakeld. Vooral op de wintersport, maar ook tijdens de koude winters in Nederland, is een standkachel een comfortabele toevoeging aan een auto. Met de Webasto App wordt het voorverwarmen van de auto nu heel eenvoudig, waardoor u altijd in een voorverwarmde auto stapt met ontdooide ramen.

Thermo Call App

De nieuwe applicatie van Webasto is in de App Store van Apple of op de Android Market te vinden onder de naam “Thermo Call”. Wanneer je deze applicatie hebt gedownload, kun je deze gebruiken als een soort afstandsbediening waarmee de standkachel op afstand heel eenvoudig bediend kan worden. Met de applicatie kun je kiezen voor: het direct inschakelen van de standkachel of het programmeren van de starttijd waarop de standkachel automatisch wordt ingeschakeld. Ook kun je een compleet programma instellen, zodat de standkachel altijd op het juiste moment is ingeschakeld.

Thermo Call TC3

Een voorwaarde van de applicatie is wel dat je auto met de nieuwe Thermo Call TC3 uitgerust of uitgebreid dient te worden. De oudere Thermo Call versies zijn namelijk niet compatibel met de applicatie. Wilt u meer informatie over de Thermo Call App? Neem dan hier contact op met Autoklimaat.