Een kijkje achter de schermen bij Autoklimaat!

 In Nieuws

1 maart 2012

Autoklimaat Woerden is inmiddels bijna twee maanden geopend. Voorafgaand aan de opening is er een aantal maanden 7 dagen in de week hard gewerkt om het nieuwe pand aan de Barwoutswaarder 5d gereed te maken. Inmiddels is het pand voorzien van alle benodigdheden en de nieuwste en modernste apparatuur. Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie van Autoklimaat Woerden!

De ontvangstbalie

Aan de ontvangstbalie wordt u graag te woord gestaan door één van onze medewerkers, die u graag adviseert over de mogelijkheden van onze producten. Ook is er de mogelijkheid om te wachten tot uw auto gereed is.

De werkplaats

Onze werkplaats is voorzien van een nieuwe hefbrug, welke tevens geschikt is voor grote bestelbussen. Daarnaast beschikken wij over diverse gereedschappen en materialen die nodig zijn voor inbouw en/of reparatie van radiateuren, standkachels, autoruiten, airconditioning, zonnedaken, autostoelen, auto elektronica en accu’s.

Kantoor en vergaderruimte

Het kantoor en de vergaderruimte vormt de spil binnen het bedrijf. Hier wordt alles tot in de laatste puntjes geregeld om tot een, voor de klant kwalitatief hoogwaardig, eindproduct te komen.