Onze webshop is geopend!

 In Nieuws

28 augustus 2012

U kunt bij Autoklimaat ook terecht voor autokinderstoeltjes, uitlaatsierstukken en wieldoppen. Om u van alle gemakken te voorzien hebben wij deze producten voor u uiteen gezet in onze webshop. Benieuwd naar deze producten? Klik dan op onderstaande link. Iedere week hebben wij een nieuwe aanbieding. Ga naar de Autoklimaat webshop.

Autokinderstoeltjes

Autoklimaat levert diverse soorten kinderzitjes voor auto’s. Wij leveren kinderzitjes voor alle leeftijdscategorieën. In onze webwinkel vindt u het grootste gedeelte van ons aanbod. Indien uw gewenste stoel of kleur hier niet bij zit, kunt u altijd even contact met ons opnemen via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook een kijkje komen nemen in onze showroom waar wij een aantal gangbare kinderzitjes voor u hebben gepresenteerd. Al onze kinderzitjes zijn getest en goedgekeurd volgens de ECE R44/04. Ga naar autokinderstoeltjes.

Uitlaatsierstukken

Geef uw auto net dat beetje extra met een uitlaatsierstuk. Autoklimaat levert hoogwaardige uitlaatsierstukken van staal of aluminium. De uitlaatsierstukken zijn te verkrijgen in glanzende of matte uitvoering. Neem een kijkje in ons aanbod. Ga naar uitlaatsierstukken.

Wieldopsets

Autoklimaat levert Versco wieldoppen van hoogwaardige kwaliteit. Versco wieldoppen zijn gemaakt van 100% ABS (1ste keus, geen geregenereerd ABS). Dit materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid, hardheid en hittebestendig. Bij geregenereerd ABS zijn de wieldoppen veel kwetsbaarder, de bevestigingslipjes zullen eerder breken. Dankzij het gebruik van ABS plastic zijn de wieldoppen van Versco sterk maar flexibel, weerbestendig en ontworpen om te voldoen aan de wensen van autorijders. De wieldoppen zijn leverbaar in verschillende maten van 13 tot 16 Inch en worden geleverd per set van 4 stuks. Ga naar wieldopsets.

Radiateuren

Op zeer korte termijn zal onze webshop worden uitgebreid met radiateuren. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden, maar houdt u vooral onze webshop in de gaten.