Autoklimaat is nu STEK gecertificeerd!

 In Nieuws

4 april 2013

Autoklimaat is een gecertificeerd STEK bedrijf. Dit wil zeggen dat Autoklimaat zich nadrukkelijk onderscheidt van de concurrentie, op het gebied van airco, met alleen een F-gassen bedrijfscertificaat. Deze concurrenten voldoen alleen aan de wettelijke verplichting. Autoklimaat toont met het STEK certificaat aan dat zij professioneel, duurzaam en op kwalitatief hoogwaardig niveau werkzaam is.

Voordelen van een STEK gecertificeerd bedrijf

Duurzaam

Het bedrijf zet meer in op milieubewust en zorgvuldig installeren. Duurzaamheid staat bij Autoklimaat hoog in het vaandel.

Hogere kwaliteit

Met het STEK certificaat toont Autoklimaat aan dat zij een hoger kwaliteitsniveau heeft dan bedrijven met enkel een F-gassen certificaat.

Transparantie

STEK gecertificeerd ondernemingen hebben een aantoonbaar goed beleid voor transparantie in de werkprocessen, administratie en uiteraard de zorg voor milieu en medewerkers.

Milieu

Met het STEK certificaat wil Autoklimaat haar klanten duidelijk maken dat zij zeer zorgvuldig met koudemiddelen omgaat. Emissiepreventie staat hoog in het vaandel en is volledig geïntegreerd in haar bedrijfsvoering.

Veiligheid voor medewerkers

Middels het STEK certificaat toont Autoklimaat aan dat de veiligheid van haar personeel en klanten voorop wordt gesteld. Haar beleid en werkschriften zijn hierop afgestemd.

STEK certificaat

Download hier het STEK certificaat Autoklimaat.