Wij zijn klaar voor het nieuwe koudemiddel!

 In Nieuws

7 november 2013

Het kan zijn dat u als garagehouder/schadehersteller een voertuig ter reparatie aangeboden krijgt, waarvan het aircosysteem gevuld is (of moet worden) met het nieuwe milieuvriendelijke koudemiddel HFO1234yf, welke u niet kunt ledigen of vullen na de reparatie, omdat u niet over de juiste apparatuur en koudemiddel beschikt.

Wij, de aircoprofessionals van Autoklimaat, willen u dit graag uit handen nemen en deze werkzaamheden voor u uitvoeren.

Prijs op maat

Vanwege de hoge kiloprijs en schommelingen op de wereldmarkt van het koudemiddel HFO1234yf, is het niet mogelijk om een standaard vulprijs te maken. Wij maken voor u graag een prijs op maat voor een vulling met het koudemiddel HFO1234yf.

Tip

Vraag ook eens naar onze prijzen voor het vullen van een aircosysteem met koudemiddel R134a, het onderhoud van uw aircoservicestation, olie en fluor, maar ook naar onze scherp geprijsde onderdelen zoals airco-condensors, compressoren, verdampers, filters/drogers.

Wij hebben ook de gereedschappen in huis om aircoleidingen te maken en te repareren.