Aircocontrole het hele jaar door!

 In Nieuws

Belangrijk is om niet alleen in de zomermaanden aandacht te besteden aan het aircosysteem. Een goed werkende airco zorgt voor een constant en droog klimaat in de auto, het hele jaar door. Laat daarom minimaal 1x per jaar uw airco controleren!

Gratis controle

Ook dit voorjaar kunt u bij Autoklimaat weer terecht voor de gratis airco check van uw auto in de maanden april en mei. Hierbij wordt uw airco visueel gecontroleerd.

Afspraak maken?

Bel even van te voren om een afspraak te maken voor een gratis controle.
Vestiging Woerden: 0348 – 434350
Vestiging Utrecht: 030 – 2239976

TIP! In deze tijd van het jaar zijn beslagen ruiten een veel voorkomend verschijnsel. Probeer daarom zoveel mogelijk vochtige spullen, die voor condens zorgen, niet in de auto te laten liggen. Naast het schoonhouden van de ruiten is een goed werkende airco de oplossing.