Nieuw: eThermo Top Eco elektrische parkeerverwarming

 In Nieuws

Maak kennis met de eerste elektrische parkeerverwarming van Webasto. Betaalbaar en milieuvriendelijk: dat is de innovatieve nieuwe eThermo Top Eco parkeerverwarming met montagemogelijkheid voor voertuigen op brandstof. Deze parkeerverwarming verspreidt comfortabele warmte in uw auto. Het systeem werkt op elektriciteit om snel uw voorruit te ontdooien en de motor voor te verwarmen. Bovendien is deze oplossing geschikt voor alle auto’s!

Hoogwaardige prestaties en luxe comfort!

U hebt alleen een gewone aansluiting van 230 V nodig om de elektrische parkeerverwarming te bedienen. Sluit alleen de stekker aan en u bent klaar. De eThermo Top Eco is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, die afhankelijk zijn van de zekering van uw stroomaansluiting.

Voordelen elektrische parkeerverwarming

De eThermo Top Eco heeft een aantal voordelen: accubesparing, voordeliger en te gebruiken in uw garage.

Accubesparing

Zodra de elektrische parkeerverwarming wordt ingeschakeld, wordt automatisch de druppellaadfunctie van de accu geactiveerd. Deze compenseert de energie die nodig is om de ventilator te laten draaien. Dat betekent: u kunt de parkeerverwarming laten draaien zonder de accu van uw auto uit te putten!

Tot 40% goedkoper

De elektrische eThermo Top Eco is aanzienlijk goedkoper dan parkeerverwarming op brandstof – afhankelijk van het model bespaart u tot wel 40%!

Gebruik ‘m ook in de garage

Deze parkeerverwarming veroorzaakt helemaal geen uitstoot. Dat is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor u! Zo kunt u gemakkelijk opwarmen in de garage. De goed voorverwarmde motor produceert bovendien minder verontreinigende stoffen zodra deze wordt gestart.

Nu leverbaar!

Wilt u meer informatie over de elektrische parkeerverwarming van Webasto? Neem dan nu contact op met één van onze medewerkers!