Noodzaak airco-onderhoud

 In Nieuws

Vanwege het Coronavirus willen wij u graag informeren over de noodzaak van het onderhouden van uw airconditioning om de verspreiding van bacteriën / virussen te voorkomen bij bestuurders en bijrijders van voertuigen.

  1. Zorg ervoor dat alle filters in kachel- en aircosystemen regelmatig worden vervangen. Het liefst 2x per jaar.
  2. Controleer het aircosysteem op lekkages en laat deze indien nodig repareren.
  3. Ook het reinigen van uw airco is van belang, omdat de verdamper een voedingsbodem is voor de groei van bacteriën, gisten en schimmels. Dit kan leiden tot o.a. allergische reacties. Gebruik hiervoor een aircoreiniger.
  4. Ook kunnen wij door middel van een ozongenerator uw interieur incl. airco reinigen. Een ozonapparaat wordt gebruikt om een ruimte te ontsmetten van micro-organismen zoals virussen, bacteriën of schimmels.

Schonere omgeving voor u en uw passagiers

Vervanging van de filters en een juist onderhoud van uw airco voorkomt de verspreiding en draagt bij aan een schonere omgeving voor u en uw passagiers.

Bel ons voor een afspraak

Wij hopen dat u met deze informatie uw voordeel kan doen. Voor onderhoud van uw airco en een ozonbehandeling kunt u bij ons terecht. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken!