Titel van deze pagina

Tussen Kopje

Autoklimaat is een inbouwstation van auto-onderdelen en accessoires, maar voert ook reparaties aan en onderhoud van deze onderdelen uit. Naast inbouw en reparatie kunt u ook terecht voor verkoop van producten, zoals accu’s en overige auto elektronica. Autoklimaat is er voor bedrijven in de automotive sector en particulieren.

Autoklimaat heeft een viertal hoofdactiviteiten, namelijk airconditioning, parkeerverwarming, radiateuren en zonnedaken. Op het gebied van airconditioning gebruikt Autoklimaat de modernste apparatuur die voldoet aan de laatste technische eisen. Al onze professionals zijn STEK gecertificeerd.

De parkeerverwarming en zonnedaken zijn van het bekende merk Webasto, marktleider op dit gebied. Autoklimaat is hoofddealer van Webasto in de regio Woerden. Webasto verzorgt interne opleidingen, waardoor de Autoklimaat professionals up-to-date blijven en constant bijgeschoold worden. Dit geldt ook voor de zonnedaken van Webasto.

Autoklimaat is voor Nederland de officiële importeur van Grayson Thermal Systems (radiateuren en interkoelers). Daarnaast hebben de Autoklimaat specialisten jarenlange ervaring in het repareren en reviseren van radiateuren.