Nieuw! Hollandia 300 Entry & Comfort

 In Nieuws

20 februari 2015

Webasto introduceert een nieuw opendak: De Hollandia 300 Entry & Comfort. Het nieuwe dak is groter, compacter en mooier dan zijn voorganger.

Voordelen van het nieuwe daksysteem

Twee trends dragen bij aan de comeback van het daksysteem: enerzijds de enorme opmars van compacte auto’s (A- en B-segment) en anderzijds het langer doorrijden van consumenten met hun auto. Juist compacte auto’s profiteren maximaal van het extra licht dat via het dak binnenkomt als het gaat om beleving van de binnenruimte. De meerwaarde van een open dak is groot. Ook als het gaat om comfort, want in het compacte segment is airconditioning zeker niet standaard. Verschillende merken leveren af-fabriek geen schuifdaken op modellen in het A- en B-segment of worden hiervoor hogen prijzen gehanteerd als gevolg van de lage volumes.

Verder signaleren we dat de inruil van de auto wordt uitgesteld. De klant kan zichzelf als het ware belonen door een daksysteem te laten monteren als upgrade van de auto. En bij inruil is deze auto bovendien makkelijker door te verkopen dankzij het open dak – dat is een mooie bonus.

Groter, compacter en onzichtbaar weggewerkt

Uniek aan de Hollandia 300 Entry & Comfort is dat de klant zelf enorm veel kan kiezen: met of zonder zonnescherm, type en kleur afwerkingsmaterialen aan de binnenzijde, de bediening, met of zonder ingebouwde verlichting. Ook biedt Webasto een Softwrap-afwerking aan, waarbij het frame onzichtbaar is weggewerkt en de inbouw het niveau heeft van een fabrieksdak.

Het nieuwe Hollandia 300 Entry & Comfort-daksysteem is 22 procent groter dan zijn voorganger en 12 millimeter compacter. Het past in vrijwel elke auto. Het zichtbare glasdeel meet 60 x 35 centimeter en beschermt inzittenden tegen UV-stralen. Het glas houdt ook 97 procent van de warmtestraling tegen.

Voor meer dan 125 merk/modelcombinaties is het nieuwe daksysteem al beschikbaar. Dit aantal groeit voortdurend.

Meer informatie over de H300

Bekijk hier het nieuwe H300 opendak.

Benieuwd of het nieuwe H300 opendak van Webasto ook geschikt is voor uw auto? Neem contact op met één van onze medewerkers.